I restauranten

SELSKABER

Selskaber i restauranten


Vi arrangerer selskaber hver eneste uge året rundt, og har gjort det gennem flere årtier. Men uanset, at vi har erfaringen, så ved vi også, at lige netop din fest er den vigtigste. For Dem – og for dine gæster. Og dermed også for os. Reception, firmafest, fødselsdag, studentergilde eller mad ud af huset. Uanset anledningen og formålet, så har vi rammerne til at opfylde de ønsker, som der følger i kølvandet på at planlægge et selskab.Vi hjælper med planlægningen – og kommer gerne med menuforslag og gode råd undervejs.

Praktisk information

Ved bestilling af selskab, modtager man senest otte dage efter bestillingen en skriftlig bekræftelse på ordren.


Denne skal returneres til Restaurant Neptun i underskrevet stand senest 14 dage efter, vedlagt et depositum på kr. 1000,-. Depositum fratrækkes naturligvis regningen ved betaling. Selskaber skal afsluttes med natmad senest klokken 01.30 – og serveringen lukkes en halv time senere. Herefter afregnes merpris per kuvert. Mad til eventuelle musikere afregnes med kroner 85,- per mand. Endelig aftale omkring menu, vine, bordplan samt blomster bedes aftalt i god tid – og senest 14 dage inden arrangementet. Dermed har Restaurant Neptun mulighed for at fremsende en bekræftelse på bestillingen samt et en­deligt prisoverslag. Endeligt og bindende antal gæster bedes meddelt senest to dage inden arrangementet.


Alle priserne er inklusive moms, betjening, blomster og duge.

Ønskes specialtilbud på receptioner, firmafester eller andre arrangementer står personalet til rådighed.


Skriv til aastrupnep@mail.tele.dk eller restaurant-neptun@mail.dk

Restaurant Neptun i Vejle er lig med kvalitet, kapacitet og kunnen – og sådan har det efterhånden været gennem flere årtier.


Med en beliggenhed i en af Danmarks flotteste centre og mest naturskønne byer, er scenen sat til en kulinarisk oplevelse.

Åbningstider

 

Vi holder åbent for større arrangementer og

mad ud af huset.


Kontakt os på 75 72 37 79 for info.

Find os


Ved Anlæget 14 A, 7100 Vejle

Telefon: 75 72 37 79

Mobil: 40 75 72 75


E-mail restaurant:

kontakt@restaurant-neptun.dk

E-mail køkken:

restaurant-neptun@mail.dk

Restaurant Neptun Facebook

Copyright © 2017 Restaurant Neptun Vejle