Bliv inspireret

SELSKABER

Bliv inspireret


Herunder har vi samlet nogle forslag, som kan virke som inspiration.

Helaftensarrangement 1


Husets velkomstdrink


Forretter

Citrusmarineret laksefilet med peberrodscreme og salatbuket

Nordsørejer med avocado og dildcreme


Hovedretter

Roulade af kalkunbryst med mozzarella og italiensk salami

Krydderstegt svinekam med spidskål og rødvinssauce


Desserter

Hjemmelavet islagkage med frugt og coulis

Pandekager med vanilleiscreme og jordbærsyltetøj


Kaffe og småkager


Natmad

Løgsuppe med gratineret ostebrød

To slags sandwich


Vine

Husets hvid og rødvin ad libitum

1 glas Mocato d´Asti

Isvand


Pris

Pr. couvert 515,-


Til stegeretter serveres dagens kartoffel og sæsonens grønsager


Helaftensarrangement III



Husets velkomstdrink


Forretter

Røget lakseroulade med cremefraiche, rødløg og spæde salater

Sæsonens ristede fisk i safrancreme med spinat og fennikel


Hovedretter

Oksetyndsteg med svampe og friteret grønsag

Kalveculotte med svampesauce og bagte løg


Desserter

Lun belgisk Chokoladekage med vanilleparfait og frugt

Frugt og bær tallerken med softice


Kaffe og kransekage


Natmad

Hotdogs med det hele

Sparreribs med groft rugbrød og surt


Vine

Husets hvid og rødvin ad libitum

1 glas Mocato d´Asti

isvand


Pris

Pr. couvert 595,-


Til stegeretter serveres dagens kartoffel og sæsonens grønsager


Festbuffeter:


Buffet Gourmet


Butterdejsindbagt torsk med krydderurte sauce

Ovnbagt laksemousse med dildcreme, små salater og urter

Let kyllingesalat med sprøde grønsager

Oksetyndstegsfilet med løgkompot og kartoffelgratin

Udvalg af oste med frugt


Pris pr. couvert 210,-


Buffet Saison


Årstidens hjemmerøgede fisk med små salater

Letrøget dyrekølle med spinatflan og tyttebær

Butterdejsindbagt hanebryst med marinerede svampe og grønsager

Helstegt kalvetykstegsfilet med løgkompot og kartoffelgratin

Chokoladetærte med frugt coulis

Brie ost samt dansk emmentaler


Pris pr. couvert 265,-


Buffet Trationel


To slag hjemmelavede sild med karrycreme og smilende æg

Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron

Gravad nordsølaks med sennepsdressing

Store luksus rejer med mayonnaise og citron

Tarteletter med kylling i hønsecreme

Medaljons med svampe a la creme

Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål

Osteanretning med radiser og abrikoskompot

Bagt æblekage med mazipanlåg og kold flødeskum


Pris pr. couvert 265,-



Receptionsforslag


Vi har stor erfaring med små og store receptioner.

Vi kan arrangere alt fra service, telte, drikkevarer og naturligvis den lækre mad.

Kontakt os for et forslag der passer til dit arrangement.


Forslag 1.

Laksetimbaler med dildcreme

Grissini med parmaskinke

Pestobrød med pikant salami

Små tærter med kalkun og fetaost

Krydderfrikadeller

Hønsesalat med peberrod

Ostestænger med radiser

Chokoladetærter med bær


Pris pr. couvert 135,-



Forslag 2.

Butterdejsindbagt torsk med pesto

Hjemmerøget laks med spinat a la creme

Små grillspyd med kalv, bacon og pølse

Kalkunroulade med salami og mozzarella

Små frikadeller med coleslaw

Ostestænger og brie med vindruer

Chokoladekage med frugtpuré


Pris pr. couvert 145,-



Forslag 3.

Lune fiskefrikadeller med baconcreme

Små boller med laks og spinat

Marineret kyllingesalat med sprøde grønsager

Små tærter med svampe og tomat

Lun kalvefilet med grønsagspickles

Dansk emmentaler

Hjemmerøget brie med radiser

Chokolademuffins


Pris pr. couvert 155,-

Helaftensarrangement 2


Husets velkomstdrink


Forretter

Ristet laks med spinatfløde

Parmaskinke med tomattærte, sprød parmesan, rucola og oliven


Hovedretter

Kalvetykstegsfilet med løgkompot og rødvinssauce

Unghanebryst med chorizo og mozzarella, hertil hønsecreme


Desserter

Hvid chokoladeparfait med marcipanbisquit og frugt

Creme Brûlèe med bærkompot


Kaffe og småkager


Natmad

Flødekarrysuppe med hønsekød

To slags pizza


Vine

Husets hvid og rødvin ad libitum

1 glas Mocato d´Asti

Isvand


Pris

Pr. couvert 545,-


Til stegeretter serveres dagens kartoffel og sæsonens grønsager


Helaftensarrangement IV



Mousserende vin til velkomst


Forretter

Dampet rødtungefilet med fiskecreme, spinat saute og sprød butterdej

Hummercremesuppe med jomfruhummerhaler og urter


Hovedretter

Kalvekam med sprød panchetta og timiansauce

Krondyr med bagte æbler og vildt sauce


Desserter

Neptuns dessertudvalg

Tiramisu is med frugter i Sambucca


Kaffe og kransekage


Natmad

Ciabattabrød med spændende fyld

Porre/kartoffelcremesuppe med bacon og brødtern


Vine

Husets hvid og rødvin ad libitum

1 glas Mocato d´Asti

isvand


Pris

Pr. couvert 635,-


Til stegeretter serveres dagens kartoffel og sæsonens grønsager


Festbuffeter:


Buffet Prestige


Varmrøget helleflynder med spinatfløde

Indbagt torsk med basilikumsauce

Røget lakseroulade med rødløgs cremefraiche

Parmaskinke med parmesan og oliven

Hønseterrine med bacon og salat

Oksetyndstegsfilet med gratin af jordskokker

Kalkunbryst med mozzarella og salami

Dansk emmentaler og røget brie med radiser

Chokoladeorange fragilite med bær


Pris pr. couvert 325,-



Buffet Elegance


Jomfruhummer med mild hvidløgssmør

Røget torsk med rogncreme

Varmrøget helleflynder med spinatfløde

Hjemmerøget laksetatar

Marinerede grønne asparges

Perlehønebryst i portvinssauce

Indbagt dansk lam, ovnbagte flødekartofler med hvidløg og oregano

Sødmælkskalvefilet med grønsagspickles

Udvalg af danske oste

Dessertbuffet med kage, is, frugt og sorbet


Pris pr. couvert 425,-



Buffet – Gourmet – saison – Trationel min. 20 personer

Buffet – Prestige – Elegance min. 30 personer




Festbuffeter ud af huset


Nr. 1

Limemarineret laks med peberrodsdressing

Røget dyrekølle med grønne timbaler

Kalkunroulade med gratinerede flødekartofler og sprøde salater

Tærter med skinke og svampe

To slags ost med oliven

Chokolademuffins


Pris pr. couvert 170,-



Nr. 2

Hjemmerøget laks på blækpasta og kryddercreme

Baconbagt torsk med rogncreme

Parmaskinke med artiskok og parmesan

Hvidløgsstegt kalvekulotte med ovnstegte kartofler

Indbagt unghanebryst med tomat ratatouille

Tre slags ost med oliven og abrikos kompot

Æblemazarinkage med cremefraiche og frugt


Pris pr. couvert 245,-



Nr. 3

Ristet helleflynder med spinatcreme

Røget lakseroulade med rødløgs cremefraiche

Grillet artiskok med spansk lomo og zorico

Sprængt andebryst med grønsagspickles

Krydderstegt oksecuvette med flødegratinerede kartofler med hvidløg

Sprøde salater med kold dressing

Butterdejsindbagt brie med solbærsyltetøj

Chokoladetærte med pisket creme og bær


Pris pr. couvert 270,-


Priserne er ved min. 20 personer

Brød & smør kr. 15,- pr. person

Restaurant Neptun i Vejle er lig med kvalitet, kapacitet og kunnen – og sådan har det efterhånden været gennem flere årtier.


Med en beliggenhed i en af Danmarks flotteste centre og mest naturskønne byer, er scenen sat til en kulinarisk oplevelse.

Åbningstider

 

Vi holder åbent for større arrangementer og

mad ud af huset.


Kontakt os på 75 72 37 79 for info.

Find os


Ved Anlæget 14 A, 7100 Vejle

Telefon: 75 72 37 79

Mobil: 40 75 72 75


E-mail restaurant:

kontakt@restaurant-neptun.dk

E-mail køkken:

restaurant-neptun@mail.dk

Restaurant Neptun Facebook

Copyright © 2017 Restaurant Neptun Vejle